Conferința Organizației Municipale a PSD Râmnicu Sărat a hotărât să valideze candidatura lui Sorin Valentin Cîrjan pentru un nou mandat la funcția de primar

Politic

”SCRISOARE CĂTRE RÂMNICENI!

Dragii mei râmniceni,

Am decis să merg mai departe și să continui munca pe care am început-o ca edil al orașului în urmă cu opt ani! Seara trecută, Conferința Organizației Municipale Râmnicu Sărat, reunită în ședință extraordinară, a hotărât să valideze candidatura mea pentru un nou mandat la funcția de primar.

Le mulțumesc colegilor de partid pentru încredere și pentru susținerea pe care mi-au asigurat-o în toată această perioadă!

Voi candida la alegerile din data de 9 Iunie pentru a continua proiectele de modernizare începute și pentru a duce la alt nivel dezvoltarea orașului. Suntem pe drumul cel bun și trebuie să mergem înainte!

Orașul renaște cu fiecare an, cu fiecare anotimp, cu fiecare zi, Râmnicul capătă o față nouă și se transformă într-un loc mai bun, mai frumos, mai curat!

Nu voi fi singur nici de această dată, cum nu am fost singur nici în munca mea în anii în care am condus destinele comunității noastre. Vor fi lângă mine colegii de partid și din administrația locală, alături de care trudesc zi de zi, cadre didactice și medicale, reprezentanți ai mediului de afaceri, muncitori, studenți, tineri și pensionari, râmniceni cu sau fără convingeri politice.

Contez pe sprijinul tuturor acelora care iubesc acest oraș și care cred cu tărie că de fiecare dintre noi depinde viitorul nostru!

Împreună suntem Râmnic!

Așa să ne ajute Dumnezeu!”

Sorin Valentin Cîrjan

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook , Instagram , YouTube , TikTok ,  Twitter .