Ghiseul.ro este disponibil pentru ramniceni

Social

Platforma www.ghiseul.ro este un proiect derulat in comun de Agentia pentru Agenda Digitala a Romaniei si Asociatia de Plati Electronice din Romania, care ofera posibilitatea contribuabililor de a vizualiza obligatiile de plata existente si/sau de a plati online cu cardul, partial sau total, taxele si impozitele locale, precum si amenzile existente.

Dovada platii se primeste pe e-mail in doar cateva minute de la plata efectiva.

Contribuabilii isi pot ridica datele de acces (utilizator si parola) pentru accesarea platformei ghiseul.ro de la sediul Primariei, pe baza actului de identitate si a cererii tip completata.

Ghiseul.ro ofera tuturor contribuabililor care si-au ridicat datele de acces (utilizator si parola), dar pe care nu le mai detin din diverse motive, posibilitatea de a le regenera direct pe platforma pe baza CNP-ului si adresei de email pe care au furnizat-o initial.

Avantajele platii cu cardul pe www.ghiseul.ro:

. Confort, rapiditate, posibilitatea achitarii taxelor si impozitelor locale oricand si de oriunde.

. Siguranta asigurata de un site securizat la inalte standarde privind tranzactiile cu cardul pe internet.

. Posibilitatea platii impozitelor si taxelor locale pentru toate proprietatile detinute pe teritoriul Romaniei, cu conditia inrolarii in sistem a primariei unitatii administrative teritoriale pe teritoriul careia se situeaza proprietatea.

. Comision zero pentru platile efectuate online cu cardul.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook , Instagram , YouTube , TikTok .