De azi, 12 mai, s-a redeschis Spitalul Municipal Ramnicu Sarat pentru pacientii non-COVID

Social

”Este un act prin care normalitatea își reintră în drepturi, iar râmnicenii și toți locuitorii din zonele limitrofe se vor simți, din nou, în siguranță.

Fac apel la toți cei care au nevoie de servicii medicale și vor merge la spital în perioada următoare, să țină cont de câteva recomandări:

– să respecte întocmai regulile impuse de pandemie și de măsurile de organizare;

– să manifeste înțelegere și respect față de întregul personal ce deservește spitalul.

Ne aflăm încă în plină pandemie, iar activitatea spitalului, modul în care sunt organizate circuitele pentru accesul pacienților, implică eforturi suplimentare din partea medicilor și personalului de îngrijire.

Trebuie să-i protejăm, deci, să-i susținem și, mai ales, să-i respectăm!

Să le dorim sănătate și putere pentru a putea face față situațiilor care vor apărea!

Să ne bucurăm de normalitate, iar Bunul Dumnezeu să ne ferească de probleme medicale!” a comunicat primarul municipiului Râmnicu Sărat, Sorin Cârjan.

„În sfârşit revenim la normalitate, iar spitalul îşi deschide porţile şi pentru pacienţii cu patologia non COVID-19, după o lungă perioadă în care au fost păgubiţi de asigurarea asistenţei medicale în Spitalul Municipal Râmnicu Sărat. Avem deja internate patru persoane.

Sunt pacienţi internaţi în secţia de Chirurgie şi Obstetrică-Ginecologie.

Sunt pacienţi din zonele arondate Râmnicului şi din oraş.

Au patologii chirurgicale şi este şi o gravidă care trebuie urmărită”, a declarat directorul medical al Spitalului Râmnicu Sărat, Felicia Vasile.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.