Dăm startul primei campanii din acest an dedicată colectării GRATUITE a deșeurilor voluminoase și periculoase menajere în municipiul Râmnicului Sărat

Social

Râmnicenii care au obiecte voluminoase sau ambalaje contaminate cu substanțe periculoase de care vor să se debaraseze în mod gratuit sunt așteptați să le predea în cadrul campaniei noastre, organizată în perioada 20 – 21 Aprilie 2024.

Reamintim cetățenilor că deșeurile periculoase menajere fac parte din categoria deșeurilor cu regim special de colectare, iar gestionarea lor incorectă (abandonarea lor și/sau depozitarea amestecată cu alte categorii de deșeuri) are impact puternic negativ asupra calității mediului și implicit asupra sănătății oamenilor.

Îndemnăm râmnicenii să acționeze responsabil în gestionarea deșeurilor cu regim special și să opteze pentru predarea acestora în mod organizat astfel încât să contribuie la protejarea mediului înconjurător.

*Campanie adresată doar populației.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook , Instagram , YouTube , TikTok ,  Twitter .